Florist automata, chyba při nahrávání projektu

Odpovědět
bot
Příspěvky: 1
Registrován: 14 čer 2019, 21:05
Reputation: 0

Florist automata, chyba při nahrávání projektu

Příspěvek od bot » 14 čer 2019, 21:13

Mám postavený projekt florist automata do kterého mi nejde nahrát program, napíše nějakou všeobecnou chybu o nahrávání projektu. Děkuji za rady
florist.png

jankop
Příspěvky: 551
Registrován: 06 zář 2017, 20:04
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Florist automata, chyba při nahrávání projektu

Příspěvek od jankop » 14 čer 2019, 21:54

Myslím, že problém je vcelku jasný. Něco děláš špatně!
Ovšem vzhledem k informacím, které poskytuješ, nikdo nemůže být konkrétnější. Třeba máš nastavenou špatně desku, COM port nebo není správně instalovaný driver pro USB/RS232 převodník, ví Bůh.
Fakt je tak těžké, když chci poradit, napsat i nějaké podrobnosti, potřebné k analýze problému?

pavel1tu
Příspěvky: 778
Registrován: 26 říj 2017, 08:28
Reputation: 1
Bydliště: Trutnov
Kontaktovat uživatele:

Re: Florist automata, chyba při nahrávání projektu

Příspěvek od pavel1tu » 15 čer 2019, 17:35

Jak se píše výše, sorry ale nemáme věšteckou kouli:
- odkaz na projekt, knihovny máš správné co oni ?
- změny v kodu ?
- zapojení, napájení (už finál, nebo na stole)
- arduino originál, nebo čína ?

tam nad tím chybovým hlášením je tlačítko pro okopírování těch chybových hlášek a hoď to sem jako "zobrazeni kodu" !!!
UNO, NANO, Mikro, PRO mini, DUE
http://pavel1tu.8u.cz/

gilhad
Příspěvky: 247
Registrován: 07 bře 2018, 11:22
Reputation: 0

Re: Florist automata, chyba při nahrávání projektu

Příspěvek od gilhad » 16 čer 2019, 01:21

projekt a knihovny ma asi spravne }co se nahravani, nikoli funkce tyce), stejne jako zmeny v kodu, protoze se to zjevne prelozi a pokusi nahrat.

Spadne to az pri nahravani, takze asi spatne spojeni, spatny port, spatny HW, spatne nastaveni HW, spatny bootloader, nebo o tak neco

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host