Jak resetovat?

Wiring, C++, C, Java, ...
Pravidla fóra
Toto subfórum slouží k řešení obecných otázek kolem programování (konstrukce, knihovny, alokace paměti, ...)
Odpovědět
Compaq
Příspěvky: 20
Registrován: 16 črc 2019, 10:40
Reputation: 0

Jak resetovat?

Příspěvek od Compaq » 14 srp 2019, 14:52

I ten nejlepší program se někdy sekne.

Jak zařídit, aby, když se nějaká hodnota (stažená z netu apod.) například hodinu nemění se Arduiono samo automaticky resetovalo.
Preferuji čistě SW řešení, bez drátů.

Díky za rady a tipy.

gilhad
Příspěvky: 301
Registrován: 07 bře 2018, 11:22
Reputation: 0

Re: Jak resetovat?

Příspěvek od gilhad » 14 srp 2019, 15:32

Pak si nastuduj watchdog, nebo, pokud to arduino zije, tak si muze prez tranzistor vypnout napajeni, cimz se zresetujou (nejen znovunastavi)) i vsechny pripojene bazmeky

Compaq
Příspěvky: 20
Registrován: 16 črc 2019, 10:40
Reputation: 0

Re: Jak resetovat?

Příspěvek od Compaq » 14 srp 2019, 16:51

Díky, zkusím...

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], gilhad, kiRRow a 1 host